Fogszabályozás

Az össze-vissza álló fogak nem csak esztétikailag jelentenek hátrányt, de az ilyen fogsort elég nehéz tisztán tartani.

További részletek

Fogfehérítés

Alig mer már mosolyogni? Szégyelli fogait? Fehérítse ki nálunk! Most kedvezményes áron!

A fehérítésről

Implantátumok

A fogászati implantátum egy titánból készült csavar, mely a hiányzó fogak gyökerét helyettesíti.

A kezelésről

Szájhigiénia

A kellemetlen szájszag oka több mint 90%-a fogászati eredetű. Szájhigiéniás kezelésünk segít megoldani a problémákat.

Részletek

Kezelés altatásban

Hoszabb beavatkozás előtt áll? Korábbi negatív élményei miatt szorong? Rendelőnkben lehetőség van a kezelések végrehajtására éber szedáció alatt is.

Részletek

Cirkónium koronák

A cirkónium egy olyan modern fogászati anyag, amely ötvözi a fogászati fémek erejét és tartósságát a porcelán esztétikai előnyeivel.

A koronákról
1 2 3 4 5 6

Rólunk

A Siklós Dental Studio-t 2009-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy Budapest XVIII-XIX. kerületének lakosai számára is könnyen elérhetővé tegyünk olyan fogorvosi szolgáltatásokat, amelyekért eddig messzebb kellett utazniuk. Büszkék vagyunk arra, hogy ma már nemcsak közvetlen környezetünk szolgálatában állhatunk: A színvonalas betegellátás, a minden igényt kielégítő, modern eszközpark, a jól megközelíthető, otthonos környezet és – nem utolsósorban – az ehhez kapcsolódó kedvező árak a távolabbról, sőt a külföldről érkezők között is hamar népszerűvé tették rendelőnket.

Dr. Siklós Csaba - A Siklós Dental Studio alapítója és vezetője.

Diplomámat 2001-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán, 2003 óta vagyok a fog- és szájbetegségek szakorvosa. Diplomám megszerzése után gyakorlati időmet neves, esztétikai fogászatra szakosodott magánrendelőkben töltöttem. Több előadást tartottam fogorvosok részére az esztétikus kompozit restaurációk és tömések témakörében. A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia tagja vagyok. Az esztétikán kívül igen fontosnak tartom azt is, hogy a páciens kezelése az elejétől a végéig nyugodt, fájdalommentes környezetben történjen, lehetőleg még az érzéstelenítő injekció beadását se érezze.

Telefonszám: +36-30-972-66-30

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu

Dr. Kozik Balázs - Fogszakorvos, MOM in Implatology

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. 2003 óta vagyok a fog- és szájbetegségek szakorvosa. Gyakorlati időmet egy implantológiára szakosodott magánrendelőben töltöttem. Ekkor kezdtem el a szájsebészeti és implantológiai beavatkozások gyakorlását. 2007-ben Németországban, Münsterben elvégeztem egy implantológiai másoddiplomás képzést (Master of Oral Medicine in Implantology).

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu

Dr. Demeter Balázs - aneszteziológus szakorvos

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2004-2006-ig aneszteziológus rezidensként a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinikáján, majd szakorvosjelöltként a Váci Jávorszky Ödön kórházban gyűjtöttem szakmai tapasztalatot. Részállásban gyakorlatot szereztem a sürgősségi betegellátásban felnőtt háziorvosi ügyeletek munkatársaként, illetve az Országos Mentőszolgálatnál. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján aneszteziológus szakorvosként és az Országos Mentőszolgálatnál mentőorvosként dolgozom, valamint vállalkozóként egynapos sebészeti beavatkozások anesztéziáját végzem. Lényegesnek tartom a betegközpontú, minőségi munkavégzést, a megfelelő, személyre szabott tájékoztatást.

Telefonszám: -

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu

Dr. Olcsváry Borbála - gyermek fogorvos

Budapesten, a Semmelweis Egyetemen szereztem fogorvosi diplomát. Gyermekek és felnőttek fogszabályozásával és gyermekfogászattal foglalkozom. Jelenleg a Szent Rókus Kórház Fogszabályozási és Állcsont-ortopédiai osztályán dolgozom. Rendszeresen képzem magam hazai és külföldi kurzusokon. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek már korán megszokják a rendszeres fogorvosi ellenőrzést és kezeléseket, megtanulhassák, hogy nincs okuk félni. Ez a korai „ismerkedés” segíthet hamar felismerni - és így gyorsabban és könnyebben kezelni - a fogszabályozási problémákat is.

Telefonszám: -

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu